Foto: Amanda Chapman Photography

Hannah Aldridge (VS)

9 april 2025 in Catharinakapel Harderwijk

Soms maken wij uitstapjes buiten de jazz en ook voor Hannah Aldridge maken wij graag een uitzondering.

Amerikaanse Singer-songwriter met prachtig eigen werk en doorleefde vocals.

Muziek zit Hannah Aldridge in de genen. Ze is de dochter van songwriter en ‘Muscle Shoals’(legendarische plaats muziekwereld in Alabama) producer Walt Aldridge. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid neemt ze je mee langs sfeervolle ballads en slepende southern rock.
Als twintiger begon Hannah songs te schrijven en met hulp van singer-songwriter Jason Isbell bracht ze haar debuutalbum ‘Razor Wire’ uit. Dit album kreeg lovende kritieken en bevat een mix van stevige nummers en ballads.
Haar album uit 2017 ‘Gold Rush’ bereikte zelfs de prestigieuze Americana Music Association Charts. Onlangs kwam haar prachtige nieuwe album ‘Dream of America’ uit en toert ze in 2024 met haar band door Europa.
Haar live-optredens zijn bijzonder energiek en ook al speelt ze solo dan heb je niet het idee dat je iets mist.

Wij wilden haar graag in een intieme setting bij ons in de Catharinakapel. Dit is gelukt. Op 9 april 2025 komt ze in duo bezetting. Op dit moment is het nog niet duidelijk wie Hannah meeneemt. Dit wordt later bekend gemaakt. Wat wij wel weten is dat dit weer een geweldige avond gaat worden!

Enkele video’s:

Dorero

Portrait Of The Artist As A Middle aged Man

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podium Kunsten.

Aanvang 20.15 uur
Deur open 19.45 uur
Prijs vvk € 15,00 plus € 1,25 ticketkosten