Son de Aquí

3 september 2022 in Plantagepark Harderwijk

Blije Bietjes FoodFestival 3 en 4 september

Dit wordt een bijzonder weekend in Harderwijk! Blije Bietjes, hét foodfestival waar eerlijk eten van kleine onafhankelijke cateraars in de schijnwerpers wordt gezet samen met de band Son de Aquí waar wij als Jazz On The Corner graag aan meewerken. Een heerlijke samenwerking dus!

Son de Aquí komt naar Harderwijk voor de presentatie van hun gloednieuwe album “Del otro lado del mar”. Deze zeskoppige wereldmuziek band speelt een moderne mix van Zuid-Amerikaanse stijlen waarbij je niet stil kan blijven staan!

Son de Aquí vindt zijn roots in Mexico city waar frontman Leonard Prieto de band in 2004 begon. Daar brachten zij de albums “Traigo Sabor” en “De Aquí Son” uit met muzikale invloeden uit stijlen als cumbia, funk en timba. In 2017 verhuisde Leonardo naar Rotterdam en startte een nieuwe versie van Son de Aquí. Sindsdien hebben ze gestaan op festivals als Zwarte Cross, Afro Latino, Over de Top, Bevrijdingsfestival Nijmegen en Popronde 2021. Het laatste jaar heeft deze nieuwe formatie hard gewerkt aan hun nieuwe album.

Ze presenteren “Del otro lado del mar” (aan de andere kant van de zee) op 3 september tijdens het Foodfestival Blije Bietjes in Harderwijk. Een samenwerking met Jazzdagen Harderwijk! Met een vernieuwde sound, maar even dansbaar, zijn ze van plan er een groot feest van te maken!

3 september avondoptreden (tijd wordt nog bekend gemaakt maar je bent er toch al..)

4 september: Catharinakapel 15.00 uur: Jazzdagen Harderwijk met internationale sterren Silje Nergaard (zang) & Espen Berg (piano) Kaartverkoop zie website.

Hoezo heerlijk weekend…

3 september
13:00 – 00:00 uur
Plantagepark Harderwijk
Gratis entree