Foto: Brett Russel

Seguir Vivendo feat. Lilian Vieira

30 juni 2022 in Catharinakapel Harderwijk

A Brazilian Tribute to Michael Franks

Deze avond brengen Lilian Vieira & de Seguir Vivendo band een Braziliaanse ode aan Michael Franks.

Het nieuwe project Seguir Vivendo bestaat uit songs van de Amerikaanse singer/songwriter Michael Franks uitgevoerd door o.a. de Braziliaans-Nederlandse zangeres Lilian Vieira. De keuze om Seguir Vivendo met Lilian te realiseren lag voor de hand; zij weet door haar roots als geen ander de Braziliaanse sfeer in de songs te vertolken.

Het project is een initiatief van Roeland Jacobs en Rob van Weelde die de Braziliaanse muziek en cultuur een warm hart toe dragen. Zo heeft Roeland eerder muziek van onder andere Antonio Carlos Jobim en Ivan Lins gearrangeerd voor strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest. Samen hebben Rob en Roeland in 2006 de WedgeView Studios opgericht en zijn ze sindsdien betrokken geweest bij talloze muziekproducties zowel nationaal als internationaal.

Vanavond presenteren Lilian Vieira & band deze nieuwe productie met een Braziliaanse ode aan deze in het Portugees vertaalde songs van Michael Franks. Vanwege de omvang van de band zal het concert in de bovenzaal van de Catharinakapel plaatsvinden!

Bezetting:
Lilian Vieira – lead zang, Udo Pannekeet – bas, Marcel Serierse – drums, Daniel de Morales – gitaar, Roeland Jacobs – Rhodes, special guest: Breno Viricimo – gitaar, Remko de Landmeter – dwarsfluit

Luister hier de single To no Brasil (Down in Brazil) van het album Seguir Vivendo

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Podium Plan en Fonds Podium Kunsten.

Aanvang 20.15 uur
Deur open 19.45 uur
Prijs vvk € 15,00 plus € 1,25 ticketkosten
Bovenzaal