Foto: IAMKAT

UITVERKOCHT

Sandra van Nieuwland

2 november 2023 in Catharinakapel Harderwijk

In 2012 beleeft zangeres en songwriter Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze scoort grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina.

Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk. Haar popalbum Banging On The Doors Of Love, levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met de Edison voor beste popalbum.

In 2022 kwam alweer haar 5e studioalbum Wonderland uit. Volgens het OOR “een ontzettend aangename plaat vol prachtig gezongen, gevoelige pianoballads als Bandaid en leuke popsongs in eighties-stijl als Sandcastles en Strangers. En die voice behoort inderdaad tot de mooiste in dit land.”

Samen met haar pianist en producer Len van de Laak en gitarist Milo Groenhuijzen treedt Sandra af en toe op in een meer intieme, akoestische setting. Ruimte voor kleine verhalen, maar vooral prachtige liedjes uit haar gehele repertoire. Van klein naar groots.
Genoeg reden dus voor ons om Sandra uit te nodigen in onze mooie kapel. Af en toe maken wij uitstapjes buiten de jazz en wij denken dat dit weer zo’n pareltje wordt.

Meer info over Sandra van Nieuwland.

Little One (Official Music Video):

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en Nationaal Podium Plan.

Aanvang 20.15 uur
Deur open 19.45 uur.
Prijs vvk € 15,00 plus € 1,25 ticketkosten