Raul Midón

Raul Midón, Grammy genomineerd, 18 april op Jazzdagen Harderwijk!

U leest het goed, Raul Midón komt tijdens de Jazzdagen Harderwijk naar de Catharinakapel! De blindgeboren singer-songwriter Raul Midón trekt als een-mans band over de hele wereld volle zalen en zal zijn Europese tour afsluiten in Harderwijk.

Raul Midón (1966) is afkomstig uit New Mexico. Zijn stijl is een wonderlijke samensmelting van soul, r&b, pop, folk, jazz en latin. In 2005 brak Raul Midón door met zijn debuutalbum State of Mind, een plaat waarop hij zijn bijzondere combinatie van jazz, soul, latin en flamenco voor het eerst aan het wereldwijde publiek liet horen. Negen albums en samenwerkingen met artiesten als Jason Mraz en Stevie Wonder volgden, waaronder zijn eerste Grammy genomineerde album Bad Ass & Blind. Zijn laatste album met het Metropole orkest “If You Really Want” leverde hem onlangs zijn tweede Grammy-nominatie (Best Jazz Vocal album) op.
Alles wat hij uitbrengt wordt goed ontvangen maar de pers en het publiek zijn vooral lovend over zijn solo-optredens. Met een soulvolle stem die doet denken aan Stevie Wonder en Donny Hathaway, inventief en swingend gitaarspel en een ontwapenende persoonlijkheid, zorgt Raul Midón voor een uniek en hartverwarmend optreden.

Raul Midón reist momenteel door heel Europa om nummers van zijn nieuwe album ten gehore te brengen, waaronder op 18 april dus in de intieme Catharinakapel te Harderwijk!
Meer informatie vindt u hier www.raulmidon.com

Kaartverkoop start op 21 februari a.s. Zie ook onze website , facebook: Jazz On The Corner en www.catharinakapel.nl

“A oneman band who turns a guitar into an orchestra and his voice into a chorus.” – The New York Times

18 april 2019 Catharinakapel
Aanvang 20.15 uur. Deur open 19.45 uur.
Kaarten: Prijs vvk € 25,00 plus € 1,25 tikcketkosten. Aan de zaal € 27,50