Peter Beets

15 oktober 2020 in Catharinakapel Harderwijk

Our Love Is HereTo Stay (Gershwin Reimagined) m.m.v.
Martijn van Iterson – gitaar, Frans van Geest- contrabas

Peter Beets
Wereldwijd wordt Peter Beets gezien als een van de beste jazzpianisten aller tijden. Met zijn succesvolle optredens en geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij een grote schare trouwe fans opgebouwd. In zijn prijzenkast staan onder meer een Edison (2010), de Prix Martial Solal (1998) en de Pall Mall Export Swing Award (1988). Beets leverde ongekend goed ontvangen jazzalbums af, waaronder ‘Our Love Is Here to Stay ( Gershwin reimagined’).

Our Love Is HereTo Stay (Gershwin Reimagined)

In 2019 kwam het album van pianist Peter Beets uit: Our Love Is Here To Stay (Gershwin Reimagined). Klassieke muziek, blues, jazz, latin, volksmuziek: Alles zit in de muziek van George Gershwin! Gershwin verbindt werelden, versmelt kunst en entertainment, brengt de artiest en de luisteraar bij elkaar, verbindt generaties en verbroedert culturen. Gershwin heeft tijdloze kunst naar de straat gebracht en toegankelijk gemaakt tot in de huiskamer. Werkelijk iedereen voelt zich verbonden met deze muziek, jong en oud, door alle lagen van de samenleving.

Peter Beets: “Het is een immense eer en een intens genoegen om mijn persoonlijke interpretatie te geven aan een aantal van de meest gevierde composities van een van de allergrootste componisten aller tijden. Wat de wereld nodig heeft, nu en altijd, is: George Gershwin!”

Line-up:
Peter Beets-piano
Martijn van Iterson – gitaar
Frans van Geest-contrabas

Aanvang 20.15 uur. Deur open 19.45 uur
Prijs vvk € 18,00 plus € 1,25 ticketkosten. Aan de zaal € 20,00.