Alain Clark, Cor Bakker & band: Soul and Jazz

28 oktober 2021 in Catharinakapel Harderwijk

Zanger Alain Clark, pianist Cor Bakker en diens band in een concert vol soul. Hits van Clark in een jazzy jasje, maar ook liedjes van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen.

Zanger Alain Clark en pianist Cor Bakker gaan al een flinke tijd terug. ‘Als muziek liefhebbende tiener heb ik altijd enorm tegen Cor opgekeken’, aldus Clark. Sinds ze voor een War Child-project samenwerkten, hebben de twee elkaar niet meer uit het oog verloren. ‘De bewondering is alleen maar gegroeid.’ In 2020 verscheen Clarks nieuwe album Sunday Afternoon. Alle bijbehorende concerten waren op zondagmiddagen, maar met Cor Bakker schittert hij op zaterdagavond 13 februari 2021 in de intieme Catharinakapel. Hits als Blow Me Away en This Ain’t Gonna Work krijgen een nieuw jazzy jasje. Bijgestaan door gitarist Maarten van der Grinten en bassist tba spelen ze echter ook hun favoriete nummers van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen. Een concert vol soul om niet te missen.

Wij zijn erg blij dat deze geweldige muzikanten voor ons eerste lustrum: 5 jaar Jazzdagen Harderwijk willen meewerken met dit speciale concert. U zult niet vaak de gelegenheid krijgen om een concert van deze artiesten in zo’n prachtige en intieme ambiance als in de Catharinakapel mee te maken.

Programma ongeveer 60 minuten, geen pauze. Laat u deze kans niet voorbijgaan!

Concert 19.30 uur

 

Aanvang 19.30 uur, deur open 19.15 uur.
Prijs vvk € 25,00 plus € 1,25 ticketkosten.

UITVERKOCHT

Concert 21.30 uur

 

Aanvang 21.30 uur, deur open 21.15 uur.
Prijs vvk € 25,00 plus € 1,25 ticketkosten.

UITVERKOCHT